De Deense hoed

 

Hoeden UtrechtHet leven hardop dragen is het Deense nationale kenmerk. Van pakkende luiers tot nationale creativiteit, Denemarken heeft het allemaal. Ook feestvierende Grieken en Italianen verkleden zich graag als hun favoriete plaatsen, nationale dieren en planten. En de Denen brachten deze trend naar een hoger niveau in Athene en Milaan, factoren die niet gemist werden in de grootsheid van de grote Griekse modeweken. En waarom niet? De Zweden en de Italianen zijn wereldberoemd om hun nationale gelijkenissen. Maar met de grote recessie hebben veel Denen het opgegeven om salwarpakken te kopen. Met de dramatische daling van de prijzen van gallon benzine en gebotteld water, is de gewoonte om te zwemmen in flessen op winkelformaat ook aan het afnemen.

Dus, de trend gaat het raam uit. De Denen willen en hebben behoefte aan goedkope prijzen zonder aan stijl in te boeten. De padfet hoed en de loden voetkledij op de stranden kunnen nu gekocht worden aan zeer betaalbare prijzen. Zwemkleding tegen prijzen die vele honderden lager liggen dan in andere delen van de wereld. De trend gaat terug naar dwangmatig winkelen in plaats van mode.

De Zweedse kledingwinkel H&M is gespecialiseerd in betaalbare maar stijlvolle zwemkleding met de slogan: Dress Small and Look Fabulous!

“Deense vrouwen houden van winkelen. Ze kleden zich graag klein en zien er fantastisch uit!” Dit is hoe de ontwerpdirecteur en de inkoper het aan Quartz vertelden. En zeavour zegt: wees niet bang om je eigen innerlijke ik te volgen. Het advies is om je te kleden voor twee: “als een dame en als een meisje.” Quartz noemt het de SwaningPearl.

In plaats van een badpak voor één te kopen en te besparen door er een voor tien te kopen, waarom niet allebei? En in plaats van elk weekend tien minuten op het strand uit te sparen om je eigen afslankwereld te verkennen, waarom zou je dat half uurtje niet besteden aan onderzoek naar de perfecte strandkleding? En in plaats van te wachten op de juiste dag op het juiste tijdstip om een Victoria Secret-showroom te bezoeken, waarom zou u niet van de gelegenheid gebruik maken om een ticket voor het hele jaar bij Fibre Online te kopen?

Het Zweedse modelabel Superga heeft zijn zomercollectie zonnebrillen en strandkleding gepresenteerd. De stijlen zijn vintage geïnspireerd met een moderne twist. De collectie is gericht op zwemkleding voor dames en heren en bestaat uit overhemden met horizontale strepen, stropdassen, vesten, riemen, jasjes, badpakken met ritssluiting en sarongs, oversized zonnebrillen en boardies op wieltjes, kleurrijke bikini’s en Hawaï-jurkjes, om nog maar te zwijgen van de verplichte zwemvesten! Er is dus geen ontkomen aan het strand, en het is een andere, meer opwindende, meer prachtige wereld voor die zwemkleding shoppen dwaasheden!

Zwemkleding, voor vrouwen, draait zonder twijfel om de pasvorm. Het gaat erom dat die benen er goed uitzien. Het gaat erom dat de pasvorm goed is, want als je gaat zwemmen, wil je niet dat de polsbandjes omrollen of dat je topje in je nek gaat zitten, we willen tenslotte geen handtekeningen hebben als we naar het strand gaan! Wedden van niet, maar dat is een ander verhaal!

En wat zijn de perfecte zwempakken voor alle verschillende lichaamsvormen die er zijn? Zeker een bikini voor het Rechthoekige, of Gebogen figuur en het wendbare zwempak voor de Zandloper, of misschien eenZI woede voor het Paar Billetjes!

Dus begin die opvallende handen en voeten droog te houden met koele comfortabele zwemkleding, denk aan 1952 en ga online en maak je klaar voor een fantastische zomer!

Published
Categorized as fashion

Leave a comment

Your email address will not be published.