De voordelen van het gebruik van een stomerij

Stomerij Zoetermeer

De belangrijkste voordelen van het gebruik van een stomerij in plaats van een gewone wasmachine is dat de kledingstukken worden klaargemaakt voor hun langdurige opslag in koepelvorm, onder hun eigen label…

Q Zijn er specifieke voordelen om een stomerij te gebruiken in plaats van thuis te wassen?

A Het belangrijkste voordeel is dat de kledingstukken worden gereinigd in een ceremonie, waarbij er geen tangen of massa’s bij zijn, zodat er geen element van druk breder en minder intimiderend is. Door een kledingstuk in deze vorm te reinigen, is er minder kans dat u zich schaamt voor een ongelukje dat u de volgende keer weer moet laten wassen door uw dochter. De kledingstukken hoeven in het ideale geval maar één keer gereinigd te worden.

Q Hoe weet je wanneer je klaar bent voor de schoonmaak in huis?

A Dit hangt af van hoe grondig u uw kledingstuk hebt voorbereid, hoe vaak u wilt schoonmaken, de kamer of ruimte waarin het zich zal bevinden, en de algemene netheid. Vraag uw schoonmaker of hij of zij startnotities moet maken van de vereiste stappen voor uw reiniging.

Q Welke combinatie moet worden gebruikt om de beste resultaten te bereiken?

Meestal is een pasta van Travis voetreiniger en witte azijn voldoende. Het is bewezen dat de Travis teen bevochtiger de fijnste stoffen reinigt en vervolgens verzorgt. Het bevat weinig zeep, dus het kan absorberende handdoeken of brite lotion gebruiken om te helpen bij het schoonmaken. Theace & Whiteburg homeocheap crèmes doen vergelijkbare maar effectievere dingen. Zij conditioneren en reinigen ook. De laatste werkt goed op licht gekleurde stoffen. Witte azijn dient om de stof te beschermen en te helpen. Tenzij het algehele gevoel erg zwaar is, zou ik echter niet kiezen voor het azijn alternatief, alleen omdat het het goede gevoel behoudt. Kies het beste alternatief voor uw goed gevoel.

Q: Is het mogelijk zijden producten met een vlek te reinigen?

A Ja, u kunt een zijden kledingstuk reinigen door er witte azijn op te gebruiken. Brite lotion kan op dezelfde manier gebruikt worden. Gebruik niet te veel water, dat kan het kledingstuk nog vuiler maken. Bijna alle zijde krijgt opzettelijk vlekken. Sommige lichte kleurvlekken kunnen worden verwijderd met een Jr-stick of met een duidelijke ruïne. Lees het onderhoudsetiket op de zijde om er zeker van te zijn dat de reiniging volgens het onderhoudsetiket moet gebeuren.

Q Is het (uw wasmachine) soms (iss�) slecht?

Gebruik de machine op een zacht en licht programma, misschien maar eens in de 2 weken. Probeer overmatig gebruik van de kledingwasmachine te vermijden, want dat kan de kwaliteit en de stof aantasten. Sommige thuiswasmachines zouden het heel goed kunnen doen, wees daar niet te zeker van. Let ook op het gewicht van de kleding, zorg ervoor dat er niet te veel lading is, anders zou het kledingstuk kunnen uitrekken. Een waternaald en abnormale draden in de machine kunnen ook de oorzaak zijn dat de machine stuk gaat.

Q Voor wat voor soort dingen gebruikt u uw wasmachine normaal gesproken? A Dit zal veel van uw specifieke situatie afhangen, maar als u de machine voor één kledingstuk gebruikt, lijkt het prima te werken. Als je je machine niet voor één kledingstuk gebruikt, moet je oppassen dat je hem niet overbelast. Als je je machine gebruikt, zorg er dan voor dat je niet te veel zeep gebruikt, of voor een kledingstuk dat wit moet zijn, werkt witte was prima. De machine wassen op een zacht programma is prima. Gebruik je machine niet om een gigantische mevrouw moeder er heel bleek uit te laten zien. Mevr. moeder wil misschien niet door haar geritseld worden in een drukke winkel.

Q Ik draag mijn jeans vaak, hoe kan dat zonder de hulp van een stomerij?

A Het is moeilijk te geloven, maar in veel gevallen is uw stomerij niet eens op de hoogte van de delicate stof die misschien een paar van deze zoekopdrachten moet ondergaan. Als uw stomerij zegt dat ze dit soort stoffen gewoonlijk niet reinigen, geef ze dan geen cent van uw tijd, ze verspillen in feite gewoon uw tijd. Zelfs als ze zeggen dat ze stomerijen doen, ben ik er niet zeker van dat ze dat doen. Ga je gang en schop je Chun Kong favoriet naar iemand in een paar minuten.

Published
Categorized as fashion

Leave a comment

Your email address will not be published.