Herziening 2010

Hydrowear

Hydrowear werd in 1996 in Laatsdam opgericht door Jan Koster. Koster had al werkkleding ontworpen voor enkele van de grootste sportmerken, zoals Levi’s en Brooks Brothers, voordat hij zijn eigen bedrijf oprichtte. Hij werd met name een expert in het ontwerpen en maken van werkkleding voor zijn klanten. Tot zijn klanten behoren Caterpillar en John Deere. In recentere jaren heeft Hydrowear zich niet alleen geconcentreerd op het ontwerpen en vervaardigen van werkkleding, maar is het bedrijf deze ook gaan verkopen.

Tegenwoordig zijn alle grote merken werkkleding in Hydrowear verkrijgbaar. Dit omvat Dickies, Timberland, Wolverine,mate, Dr. Martens, Atlantic, Carhartt, spokes, Dunham, Booths en nog veel meer. Het bedrijf verklaarde op zijn officiële site dat het 500 westerse detailhandelszaken in Europa, het Midden-Oosten en Australië heeft. Het heeft ook aangekondigd dat zijn eerste winkel in China in het eerste kwartaal van 2014 zal worden geopend.

Een van de aantrekkelijkste kenmerken van bedrijfskleding van het merk Hydrowear is de vrije maten, met een maximum van 48 verschillende maten voor vrij gebruik. Meer dan de helft van de klanten heeft echter twee verschillende maten, wat een normaal verschijnsel is in elke Nederlandse werkkledingzaak.

Enkele van de topproducten van het merk Hydrowear zijn het Ripstop Shirt en de Flyer High. Beide shirts hebben een uitzonderlijke stof en ze staan bekend als zeer licht en comfortabel. In tegenstelling tot wat sommige mensen denken, hebben de shirts geen batterijen om ze op te laden. Ze werken op zonne-energie, ontvangen en slaan dag en nacht een lading op die meer dan genoeg is voor een week gebruik. In tegenstelling tot meer traditionele kledingstukken, zorgen het lichte gewicht en de ademende textuur van de shirts ervoor dat de drager zich koel voelt, zelfs tijdens de zinderende hitte van de zomer.

Azrak borduurwerk is ook een ander uniek product van Hydrowear. Deze borduurstijl is van zeer hoge kwaliteit en geloof het of niet, het is beter en betaalbaarder op de markt dan ooit tevoren. Het ziet er niet alleen geweldig uit, maar functioneert ook goed op elk materiaal, inclusief katoen.

Het bedrijf heeft zijn productassortiment ook uitgebreid met woonaccessoires, beddengoed, sportkleding, televisiekanalen, schoenen en natuurlijk de Hydramore-watertechnologie, een ingebouwd zuiveringssysteem dat een ideaal evenwicht tussen contact en water tot stand brengt. Dit systeem absorbeert de ademhaling en behoudt de zuiverheid van de huid van de drager. Alsof er nog meer redenen nodig waren om van haar producten te houden, beweert Hydramore dat haar technologie specifiek werkt om build-up te voorkomen, geurtjes te minimaliseren en de individualiteit van de drager tot zijn recht te laten komen.

Als bedrijf is Hydramore op diverse zakelijke evenementen aanwezig geweest om nieuwe producten te introduceren. Het bedrijf heeft zelfs het langverwachte productassortiment voor 2010 bekendgemaakt! Het goede nieuws is dat de producten al in de meeste warenhuizen verkrijgbaar zijn. Als u zin hebt om een beetje speurwerk te doen, kunt u altijd op internet kijken om de beste aanbiedingen te krijgen.

Published
Categorized as fashion

Leave a comment

Your email address will not be published.