Het schaduwgedoe

Robell broeken

Dit is de wereld waar mode en politiek elkaar ontmoeten – een ontmoetingspunt voor de wereldwijd gemotiveerde shoppers, een zaak voor shoppers om zich voor te scharen. Een ontmoetingspunt tussen shoppers, ontwerpers en politici – een gouden ticket voor de dragers van deze wuivende Nederlandse tulp. Het exclusieve merk Dutch Tulle Bijouterie is het geesteskind van Sarah Burton. Een voormalig politiek kandidate voor zetels in het Huis van Holland; San Francisco. Een pro uit het verleden die een belangrijke rol heeft gespeeld in de campagnefondsen die meer dan twee miljoen dollar opbrachten om de haven van San Francisco op te knappen. Een eenmalige politieke activist en werk voor vrouwen oorzaken. Een eenmalige runway model draaide toonaangevende mode-ontwerper en spinning ontwerper die heeft geleid haar eigen merk voor meer dan twintig jaar.

is gespecialiseerd in BorduurwerkWe willen er gewoon zeker van zijn dat we de beste producten voor de beste prijs online kunnen krijgen. Online kleding kopen in de schaduw van Kerstmis lijkt op de een of andere manier een beetje vroeger en misschien een beetje spannender en opwindender. Net als bij de campagne van Sarah Burton lijken kopers zich te richten op een veiling van één dag met een bril. Een veiling met slechts één bod en een vaste prijs. Als de prijs 2 tegen 1 of zelfs 30 tegen 1 is, zult u 100% authentieke identieke machinaal gemaakte Tulle Embroidery ontwerpen kunnen vinden, net als de ontwerpen die doorwerethashmere crafts zijn gemaakt. Denk er eens over na. Zou het aanvaardbaar zijn om tule kledingstukken op eBay te vinden die duidelijk de originele ontwerpen waren en van begin tot einde door de ambachtelijke specialisten waren gemaakt? Geen manier! Dit is het echte werk en alles wat je Goyash kan zeggen is “Okey dokin”.

Het gebreide spul…

Knit Stuff is gemaakt van 100% katoen. 100% katoen… wat een heerlijk materiaal om te gebruiken bij het versieren van een kledingstuk. Vooral in het winterseizoen hebben we dit spul hard nodig om ons warm te houden. Veel van de informatie die we verzamelden wees op een van de twee mogelijkheden. Of ze zouden 100% katoenen artikelen gaan maken en die tegen een sterk gereduceerde prijs verkopen, of ze zouden de bestaande ontwerpen gaan veranderen om ze “verkoopbaarder” te maken. Met andere woorden, zij zouden het katoenen materiaal nemen en het kledingstuk korter maken. Dit zou inhouden dat het kledingstuk aan elkaar wordt genaaid, jassen worden toegevoegd, ritssluitingen worden toegevoegd en versieringen worden aangebracht. Dit zou een zeer dure procedure zijn. Het alternatief is… een foto van Knit Stuff gebruiken en iemand anders het kledingstuk laten maken met de foto als referentiemateriaal. Het originele ontwerp zou er gewoon nooit zo uitkomen. Hoe frustrerend.

We besloten om deze “geheime” markt te onderzoeken. Wie wil er nu geen spullen blijven dragen die 60% afgeprijsd zijn? Wij vroegen veel van onze contacten in de mode- en naai-industrie, die niet namens hun organisatie wilden spreken, maar ons vroegen of wij informatie hadden over deze rave modetrend in onze omgeving. Dat hebben we gedaan en zij bevestigden dat het millennium was aangebroken. In feite verklaarden alle grote bedrijven op het gebied van modevezelinhoud waarmee wij contact hadden opgenomen, dat zij geen produkten verkochten die niet in hun eigen land waren gemaakt. Doet u denken aan sommige van de producten die Nike ongeldig maakte, die het product binnenstebuiten keerde en het met inferieur katoen bespeelde en vervolgens de glanzende ontkenning verkocht aan degenen die het product hadden gekocht met het met vocht bevlekte, vergeelde kledingstuk. Genoeg gezegd.

Wij hebben besloten dat het blootstellen van onze klanten aan de koopjesaanbiedingen van legitieme landen onze inspiratie is. Het is aan u. Ga je het nog goedkoop maken? Zult u dat product naar ons gooien? Zult u het kopen? Nee… Dat doet u niet. De beslissing is niet aan ons. Wij zijn niet het beslissende element. Wij zijn niet degenen die modebeslissingen nemen. Het feit is, dat zelfs de beste ontwerpers ergens moeten beginnen. Als dit artikeltje je beïnvloed heeft, stuur het dan alsjeblieft door naar anderen, tot ons volgende met glitter gevulde artikel. Maar als je dat nog niet had gedaan, kijk dan hier eens naar.

Published
Categorized as fashion

Leave a comment

Your email address will not be published.