Hoe te kleden voor vrijetijdskleding: 3 stijlvolle modetips voor een chique uitstraling

Casual kleding

Verzorging kan voor veel mensen een bijzaak zijn. Je hebt niet altijd de tijd om voor jezelf te zorgen, of misschien heb je er vandaag gewoon geen zin in. Zolang je kleren schoon zijn en je haar in orde, is dat het enige dat telt. Maar in werkelijkheid kun je je door er verzorgd uit te zien zelfverzekerder voelen dan wat dan ook. Dat is waar deze blogpost om de hoek komt kijken: we gaan je een aantal geweldige tips laten zien over hoe je je casual kunt kleden. Je opmaken betekent niet dat je een volledig pak moet dragen; het betekent gewoon dat je wat moeite moet doen om je garderobe te kiezen in plaats van gewoon een overhemd aan te trekken dat toevallig thuis hangt. En zeker, iedereen heeft zijn eigen smaak als het gaat om wat ze stijlvol vinden en wat niet. Maar als je ervoor kiest om de casual look te omarmen in plaats van ervoor terug te deinzen, dan geloof ons – anderen zullen het merken!

Wees voorzichtig met je kleur keuze.

Alles wat casual is moet een (casual) uitstraling hebben. Als je kleurkeuze allesbehalve neutraal is, dan zal je outfit bestudeerd en onderzocht worden in plaats van te worden opgenomen met een nonchalante "Oh, die persoon heeft gewoon een goede dag gehad." Dit kan je een zelfbewust gevoel geven, vooral als je niet het soort persoon bent dat zich op zijn gemak voelt in dat soort situaties. Dus wees voorzichtig en zorg ervoor dat je kleurkeuze iets ontspannends en comfortabels is. De beste manier om dit te doen is om een kleurenpalet te kiezen dat neutraal en eenvoudig is – zoals bleke kleuren, witten, en neutralen. Hierdoor ziet je outfit er niet ordinair en smakeloos uit, maar juist gepolijst en verzorgd. En vergeet niet dat je ook niet te overdreven wilt zijn en een eenvoudige outfit er smakeloos uit wilt laten zien – het is een goede balans.

Hou het basic, maar wees niet bang om iets extra's toe te voegen.

Nu we het toch over kleur hebben, willen we graag iets naar voren brengen dat heel belangrijk is om in gedachten te houden als je je opmaakt: patronen. Hoewel er niets mis is met het dragen van effen stukken, kun je ook iets extra's toevoegen met patronen. Als je niet voluit wilt gaan met gekke patronen (we kijken naar jou, leggings), houd het dan simpel en voeg een paar kleine krijtstrepen of een mooie plaid toe. Dit kan je outfit wat extra pop geven zonder te gek te doen. En als het op patronen aankomt, pas dan op dat je er niet te veel tegelijk gebruikt – het kan heel snel rommelig en verwarrend worden.

Draag comfortabele maar stijlvolle schoenen.

Je opdirken betekent niet altijd dat je helemaal los moet gaan en een gloednieuwe set designerkleding en -schoenen moet kopen. Soms is de beste manier om wat stijl aan je outfit toe te voegen iets stijlvols en comfortabels te dragen. Het beste wat je hier kunt doen is te gaan voor kleuren die goed bij elkaar passen en het simpel te houden. Je wilt niet iets dragen dat je op een clown doet lijken, maar je wilt ook geen saaie kleuren dragen die je op een slons doen lijken. Dus, houd je outfit eenvoudig en houd je schoenen kleurrijk en interessant. Op deze manier kun je je outfit opfleuren zonder dat het lijkt alsof je er geen moeite voor hebt gedaan.

Leave a comment

Your email address will not be published.