kinderkleding afdrukken

Bedrukken kinderkleding

algemene kinderkleding druk

Bij het bedrukken van kinderkleding in het algemeen worden patronen ofwel met de hand gemaakt, ofwel wordt er gebruik gemaakt van zeefdruk. Materialen voor dergelijke kinderkleding bedrukkingen zijn onder meer fijn rechtopstaand katoen, ongebleekt 100% Egyptisch katoen, gebleekt 100% Egyptisch katoen, fijn 80/20 katoen, en oxford 100% wol. Om conservatief te zijn, wordt voorgesteld witte (of witachtige) inkt te gebruiken voor dergelijke bedrukkingen. De precieze kleur hangt natuurlijk af van het ontwerp, dus kan polychromatisch drukwerk worden gebruikt (d.w.z. kleur/uitstekend zwart, wit of ander plezant) om een vloeiender (complementair) patroon te creëren. Toch wordt het gehard om te vermijden dat het zou botsen met de stof waarop het wordt gedrukt.

Voordelen:o Opgenaaid: het is niet zichtbaar.o Op basis van inkt: creëert een scherp ontwerp.o Op basis van textuur: geweven of gebreide doeken.o Zijkanten en ruggen: vasthouden om de hele lengte van het kinderkleding te vormen. Aas: In plaats van te paren, wordt een strak weefsel gebruikt om de weefsels in te spannen.o Acryl: een aardolieproduct dat stabiel, zacht en vrij licht is.o Stencil: linnen of katoen-twill.

Zeefdruk

Gesjabloneerd drukken is een van de oudste vormen van drukken. De Egyptenaren die experts waren in deze drukkunst, gebruikten eens Moloch (afgodsbeelden van een tarweplant), en papyrus, om hun ontwerpen te sjabloneren. Die ontwerpen zijn vandaag beroemd geworden. Deze technieken zijn vervangen door modernere, zoals computergestuurde digitale druk. Het voordeel van dergelijk drukwerk is dat het thuis kan worden gedaan, en tegen een redelijk lage kostprijs.

Voordelen:o goedkoop: goedkoop drukken.o Romantische uitstraling: Handgeschilderde ontwerpen vullen het scherm; ze zijn gemaakt van katoenvezels die zo zacht zijn dat ze bijna aanvoelen als vlees. Om de afdruk lang te laten meegaan, moet de printer minder beurten maken en lopen nadat het afdrukken klaar is.o duidelijke beelden:projectkosten 150u lager.o hoge kwaliteit:in vergelijking met getinte afdrukken moet het product een aantal keren worden afgedrukt.o onbeperkte tijd: Ontwerp kan op elk moment worden gestart, d.w.z. ‘s morgens, ‘s avonds, weken…o mobiele dekking: aangezien ontwerp digitaal wordt gedaan, helpt mobiele dekking om ervoor te zorgen dat het ontwerp niet wordt gemist door de klant.

Afdrukken van digitale printers

Aangezien de klant beperkt is tot de beschikbare textielinkt, is de uitdaging voor een eigenaar van een digitale printer hoe hij een nieuw kledingstuk moet ontwerpen. De mauve kleurencombinatie van satijn met digitaal is van dien aard dat het bederf effect wordt vermeden, terwijl het kledingstuk toch zichtbaar blijft. De volgende strategieën kunnen worden toegepast om een kinderkleding te ontwerpen:

o Patroon:o Digitale printers hebben overheadkosten, daarom zijn ze geen voorstander van eenvoudige ontwerpen.o detail: Deze zijn repetitief, daarom kan het patroon zeer uitgebreid zijn.o detail: Net als op een middeleeuwse kaart kunnen stippen en valse verdelingen helpen om het oog van de toeschouwer te trekken.o ritmes: Zijn altijd verdeeld in verschillende delen, daarom moeten ze achter elkaar gedrukt worden om het beoogde doel te bereiken.o multifunctioneel: In de concurrerende markt wordt het niet goed geacht om hetzelfde kinderkleding twee keer te ontwerpen.

Nu u weet wat het bedrukken van kinderkleding inhoudt, kunt u op zoek gaan naar de juiste leveranciers. Probeer contact op te nemen met een kleinschalige textieldrukkerij, die minder duur is dan de marktleider. Wanneer u het kledingstuk heeft, kunt u het aanbieden aan uw klanten, die de uiteindelijke beslissing zullen nemen over waar het geproduceerd zal worden. Wanneer u een leverancier selecteert, zorg er dan voor dat u dubbel controleert of het bedrijf een goede reputatie heeft.

U kunt kiezen voor de groothandelsmarkt of de detailhandelsmarkt. De groothandelsmarkt is een drop-shipping markt; het is een markt die de goedkoopste op de markt aanbiedt, terwijl de detailhandelsmarkt een koopmarkt is, waarbij de klant voor de kledingstukken moet betalen.

Stof uit verschillende landen

Een andere goede manier om kinderkleding te laten bedrukken is het kopen van stoffen uit verschillende landen. Er zijn textieldrukspecialisten die de bedrukking uitvoeren, maar u kunt hen ook vragen om het persoonlijk te doen. Er zijn textieldrukkerijen die nationaal geaccrediteerd zijn; zij zijn gewoonlijk gebaseerd op het drukmechanisme van dat land.

U kunt uw leverancier vragen de textielbedrukking op uw lichaam aan te brengen, of als u dat niet zelf wilt doen, kunt u uw kleermaker vragen de bedrukking uit te voeren.

Published
Categorized as fashion

Leave a comment

Your email address will not be published.