Mode en mode

Modest fashion

Modest fashion is een ladder – het verdubbelt en groeit weer. Sommige ontwerpers interpreteren mode als een reis, waarbij ze nieuwe ideeën en concepten ontwikkelen; het proces is niet omkeerbaar. Mode is een cyclus: als mensen iets eenmaal gedragen hebben, vinden ze het niet mooi, maar als ze het later nog eens dragen, vinden ze het leuker. Mode is een samenkomen, een netwerk van contacten, een feedback. Hoe dichter het bij de mensen komt, hoe succesvoller het is – daarom wordt modieuze Joey steeds populairder.

Mode bestaat buiten vaste tradities en denkwijzen, het is een voortdurend proces en het is moeilijk te beschrijven. De mondialisering heeft de mode sinds het einde van de tweede wereldoorlog opnieuw uitgevonden. Parijs bijvoorbeeld, was tot voor kort de modehoofdstad van Europa. Waar veel ontwerpers een thuisbasis hebben of een shop-unt-you-drop locatie, zijn ontwerpers overal verspreid, moeten ze met elkaar in contact komen, combineren, enispoken: ze moeten alle soorten mensen ontmoeten, uit alle lagen van de bevolking: vrouwen, mannen, kinderen, bejaarden, tieners en zelfs kleuters. De maker van een modemerk moet de trends zorgvuldig bestuderen en vervolgens kledingstukken vervaardigen die aan de eisen van het publiek voldoen. Dit is de reden waarom mensen niet ver van merken en detailhandelaars, ze zijn hongerig naar hetzelfde, het aanbieden van iets nieuws, behoefte hebben aan dat iets bijzonders.

Modellenwerk is een belangrijk gebied voor mensen die geld moeten verdienen: het biedt regelmatig werk en vereist geen dure honoraria.Modellenwerk is een opwindend beroep met een breed scala aan mogelijkheden: je kunt van schoonheid naar vos naar catwalk gaan; je kunt een fotomodel, een popmodel of een verdienstoco plus style model zijn. Veel modellen moeten een honorarium nemen, maar de meerderheid van hen wordt redelijk betaald. Modellenagenten helpen met alles, zij moeten de modeshows van hun cliënten beheren en leiden.De door India bijgedragen mode is een produkt van ons land: als wij grootheden als kust Shantanu willen zien, moeten wij ervoor zorgen dat de modegolf niet in India stopt.De globalisering is onvermijdelijk, waarschijnlijk zelfs vroeger dan wij hadden verwacht. Het enige wat we moeten doen is wat geld sparen, wat gemakkelijker te doen is dan sommigen denken.

Published
Categorized as fashion

Leave a comment

Your email address will not be published.