stappen naar prachtig ruw haar

Raw hair

Als u een van de naar schatting 40 miljoen Amerikanen bent met raw hair, weet u dat het een uitdaging kan zijn om kwaliteitsproducten te vinden die werken voor uw haartype. Gelukkig zijn er tal van opties en het enige wat u moet doen is leren hoe u ze kunt vinden. Stevig haar kan frustrerend zijn omdat het vaak voelt alsof wat je ook probeert, je lokken er altijd rafelig en onverzorgd uit zullen zien. De lengte en de dichtheid van ieders haar zijn echter verschillend, dus wat voor de één werkt, werkt misschien niet voor de ander. Maar met een beetje onderzoek en geduld kun je de juiste producten vinden die je helpen de look te creëren die jij wilt. Hier zijn zeven stappen die u helpen om uw haar te veranderen, bijvoorbeeld.

Beslis wat je wilt bereiken

De eerste stap bij het veranderen van je haar is te beslissen wat je wil bereiken. Net zoals je een nieuwe stijl, kleur of outfit zou kiezen, zal je er beter uitzien als je een specifiek doel voor ogen hebt. Als u bijvoorbeeld voor een meer professionele look gaat, kies dan voor producten die neutraler zijn. Als je op zoek bent naar iets natuurlijkers, kan je een meer aardse tint overwegen. Het is niet omdat je een stug haartype hebt dat je er niet verfijnd of gepolijst uit kunt zien. Er zijn genoeg producten die je kunnen helpen die look te bereiken.

Denk eerst aan kleur en belichting

Kleur kan het verschil maken in hoe je haar eruit ziet. Denk ook aan de kleur van je verlichting. Veel mensen met stug haar vinden blauw getinte producten het mooist staan. Als u niet zeker weet wat u moet proberen, vraag het dan aan een stylist. U kunt ook andere mensen met stug haar vragen wat hen het beste staat. Hoewel u misschien iets voorzichtiger moet zijn door uw dichtheid, is het vaak nuttig om mensen met fijn haar te vragen wat zij gebruiken omdat zij meestal meer gewend zijn om producten te laten samenwerken. Het is ook nuttig om in gedachten te houden dat niet alle blond goed staat op stug haar, dus wees voorzichtig. Als je bijvoorbeeld voor een donkerder blonde look gaat, ga dan voor een rijkere tint zoals een donkerder auburn.

Twists met twee strengen zijn een geweldige beschermende stijl.

Twists zijn een makkelijke beschermende stijl waarmee je je haar omhoog en uit de weg kunt draaien tijdens het stylen. Zie het als een knot die je in je haar zou dragen. Je kunt één lok draaien of dubbel om de gewenste look te krijgen. Twists zijn beschermend omdat ze voorkomen dat je haar in de war raakt terwijl je producten gebruikt. Het voorkomt dat je haar uitgetrokken wordt terwijl je het in model brengt.

gesloten

Als je op zoek bent naar een manier om je look op te frissen, overweeg dan om je haarproducten te veranderen. Je kunt nieuwe geuren, texturen en zelfs nieuwe merken proberen. Zelfs als je niet meteen resultaat ziet, is het uitproberen van nieuwe producten een geweldige manier om uit de sleur van je haar te komen.

Met een beetje vallen en opstaan kunt u producten vinden die het best bij uw haartype passen. Met een beetje geduld kunt u uw haar van stug tot sluik, van kroes tot sluik, en van dof tot glanzend transformeren.

Leave a comment

Your email address will not be published.