Streetwear Kleding

Streetwear kleding

Streetwear is echt een begrip geworden voor veel “fashionista’s“. Wordt het niet eens tijd dat mensen stoppen en zich realiseren dat een subcultuurtrend onze steden en huizen in bezit heeft genomen dankzij internetwinkelen? Ik zeg dat het tijd wordt dat mensen meer vertrouwd raken met de subcultuur vibe van de streetwear scene. Al jaren gaan mensen naar kunstgaleries, museumtentoonstellingen, vriendenfeestjes en zelfs sommige clubavonden zonder enige vorm van stijlstatement, alleen om kleding te zien en te kopen. Zit je vast in een stijlachtige sleur? Om echt “in” te zijn met de stijl, moet je met de trend meegaan. Mode gaat niet altijd over het nieuwste zijn, het gaat over concepten, kleding en attitude. Het gaat allemaal om een statement. Stijl is fysiek en stedelijk. Kleren kunnen een verlengstuk van jezelf zijn. Het is iets dat je persoonlijkheid op een fysiek niveau vertegenwoordigt. Door op de juiste plaats de juiste kleding te dragen, wek je bij anderen de suggestie dat je deel uitmaakt van die bepaalde cultuur.

De streetwear schoen van dit moment is de algemeen bekende sneaker. Deze sneakers hebben indruk gemaakt op het publiek door hun stijlvolle ontwerpen en solide prestaties. Het concept achter de streetwear sneaker is eenvoudig: Hij levert hoge prestaties, heeft een hoge stijl, en het beste is dat hij zeer betaalbaar is. De kosten van deze sneakers zijn ongelooflijk betaalbaar en de vele stijlen en ontwerpen garanderen dat u iets zult vinden dat het beste bij u past. Als je je afvraagt waar je deze kicks tegen betaalbare prijzen kunt krijgen, bekijk dan de persoonlijke modeblogs op Polyvore.com. Tegenwoordig betekent prijs niet altijd kwaliteit. Polyvore.com is je one-stop-shop voor al je streetwear sneakers behoeften.

De boho-hippie kledingstijl wordt ook wel streetwear of urban clothing genoemd. Hoewel het populair was in de jaren tachtig bij de Hippie-Sexy menigte, is het vandaag de dag nog steeds erg populair. In de straten van Tokio en New York wemelt het van dit soort kleding. Het is eigenlijk een combinatie van een sneaker en een loszittend hemd. Theoterische kleding uit Zuidwest Aziƫ is erg populair in deze beweging. Laat je niet misleiden door de uniseks mode van vandaag, want uiteindelijk proberen ze je nog steeds recht te houden.

De Punk kledingstijl is een interessante. Deze mode is niet bedoeld om vrouwelijk te zijn. Sommige mannelijke rocksterren dragen graag strakke broeken en shirts, meestal t-shirts, maar dit is volledig maiden psycho. Mannen moeten modebewust genoeg zijn om te weten wat hen goed staat. Niet alleen laten broeken en strakke shirts een man er goed uitzien, maar ze zenden ook de boodschap uit dat de man sterk is. Punk broeken zijn heel vaak strak en nauwsluitend. Punk shirts zijn meestal mouwloos en hebben een onconventionele kleur of ontwerp.

Dan hebben we de Rock Clothing stijl die ruwweg neerkomt op vintage tegencultuur kleding. Retro sneakers, blazers, denim, leren jacks, naaisters, leren broeken, en trenchcoats maken deel uit van deze stijl. Deze stijl wordt bijna altijd aangeprezen door skinny, zwarte tieners. De laatste trend isVintage streetwear. Alles uit grootmoeders jeugd, of het nu nostalgisch is of gewoon niet-cultuur gerelateerde kleding.

Gebruik je sociale kring om je te helpen beslissen wat voor mode je wilt aannemen. Het kan zo goedkoop zijn als een scheerbeurt met een scheermesje of zo duur als een nieuwe CD. Hoe dan ook, denk na over wat je wilt en laat je hart beslissen. U bent dan vrij om te kiezen hoe u wilt dat uw sociale kring over uw modekeuzes denkt.

Published
Categorized as fashion

Leave a comment

Your email address will not be published.