Winkelen op straat

Bohemian oorbellen

Gevonden in Blairsport V, de website van De juwelen van Faith Bijoux biedt u de mogelijkheid om het assortiment van mooie en trendy bohemian oorbellen, die zij met trots promoten als Indiase sieraden, te verkennen.

Wij vonden deze online winkel omdat wij behoefte hadden aan juwelen, en omdat een video op het scherm van hun website een strass-mode toonde die mijn aandacht trok. Wij waren allebei verrast en opgetogen, want voor zover wij weten, zijn er maar heel weinig strass-modestukken op de wereld, in tegenstelling tot batik, een traditionele Zuid-Aziatische stoffen stof.

We waren allebei verbaasd over de prijs, omdat het reizen dat we deden voor onze koopjesjacht geen enkele korting opleverde op een van de oorbellen die we winkelden. Misschien is dat een indicatie dat het merk te duur is. De andere optie is dat het waarschijnlijk overschot is.

Hoe dan ook, we waren erg blij met de prachtige kettingen die we hebben meegenomen, en ik denk dat jij dat ook zou zijn!

Omdat we niets vonden, hoefden we onze tijd niet te besteden aan het rondgaan in de stad om te zien of er nog fatsoenlijke koopjes te vinden waren.

Onze zoektocht naar koopjes op straat liep echter niet zo goed af. Een winkel ging dicht toen we een cadeau voor een jarige wilden ophalen, en we kwamen er pas ‘s middags aan toe. Dus konden we pas de volgende dag iets vinden. Eén ding dat we echt wilden hebben, een grote poster van een Trugman-reclame, was al weg toen we het gingen zoeken. Dat maakt het winkelen op straat wel duidelijk.

Wij hebben kralen van Indiase makelij gevonden die ons zeer bevielen en wij kunnen u aanraden ze te gaan bekijken, want ze zijn van zeer goede kwaliteit en er zal veel vraag naar zijn.

We vonden een aantal zeer trendy meeneemschotels van Roli, en ook een aantal schitterende theeserviezen. Dit laatste was een geschenk van een vriend die een keten van onafhankelijke Indiase geschenkenwinkels promoot, genaamdoru. Als u dergelijke geschenken online koopt, raad ik u aan zorgvuldig notities te maken van de verkoper en de leverings- en verzendtarieven te controleren. Controleer ook of u een retourzending kunt doen als u niet tevreden bent met het product dat u koopt.

Toen we in het juwelensegment waren, kwamen we een prachtige gouden hanger tegen met een heleboel details die elke juwelenliefhebber zouden hebben doen zwijmelen. De draaikolken zijn natuurlijk een ander opwindend kenmerk van dit stuk, en het geeft de smaak van de eigenaar goed weer.

We kwamen ook een paar handgeschilderde glazen vazen tegen die je aardig wat geld kunnen opleveren. Voor slechts $40 heb je een heleboel stukken om mee te spelen, wat meer dan genoeg moet zijn om een tijdje mee vooruit te kunnen.

Published
Categorized as fashion

Leave a comment

Your email address will not be published.