De geschiedenis van panty’s

panty met print

 

Panty’s zijn tweedekleurige nylonkousen die door vrouwen worden gedragen om ze de uitstraling te geven van een lingerie die men zou associëren met een klein meisje. Deze choqueerden de leeftijdsgenoten en zelfs de volwassenen van die tijd. Zij worden gemaakt in plano gevouwen stroken van pantykousen in een verscheidenheid van roze, wit, en bruin.

Panty’s worden gedragen door ongeacht welk geslacht of welke leeftijdsgroep. Panty’s zijn voorbehouden aan vrouwen, maar worden toch ook door mannen gedragen. Dikke panty’s worden gedragen door personen die hun topje niet in hun broek kunnen stoppen. Deze hebben een elastische band die helpt te voorkomen dat de blootgestelde huid zowel in het kruis als op de dij tegen de baan wrijft. Panty’s hebben ook corseletten die arenetten aan de beide benen. Degenen die de strakke kleding comfortabel kunnen dragen hebben panty’s die geknoopt en verdubbeld zijn om iemands benen op die van een panter te laten lijken. Sokken zijn gewoonlijk enkellengtes.

Er is geen vast uniform voor panty’s, en de panty kan worden afgestemd op de outfit die men draagt. De panty kan zowel met hakken als met sandalen worden gedragen. Zij worden vaak afgebeeld op schilderijen en foto’s. Vooral vrouwen dragen graag panty’s die bij hun borst passen.

Door het dragen van een panty lijken de benen van een vrouw nog charmanter gevormd. Ze versterken de rondingen van het been op een aangename manier en ook panty’s zijn zeer comfortabel. Er zijn verschillende soorten panty’s. Sommige zijn zoals baby – ontworpen en met de hand gebreid. Er zijn anderen die gedessineerde panty’s zijn.

Panty’s zijn er veel verschillende soorten maten. Je hebt gekleurde panty’s, normale, doorschijnend, met print noem maar op.

Panty’s en been-shows zijn zeer populair, niet alleen in de VS maar ook in het VK. Panty’s zijn in populair gebruik sinds het einde van de negentiende eeuw. Panty’s werden gedragen door vrouwen uit de 18e eeuw Victoriaanse en begin 20e eeuw. Een andere belangrijke ontwikkeling in de geschiedenis van de panty was het feit dat een meisje uit de tweede klas in de VS een panty begon te dragen voor de vrouwelijke hygiëne. En aan het begin van de twintigste eeuw, met de komst van materialen zoals Lycra, behoorden panty’s tot het verleden en aan het begin van de jaren twintig werden zij vervangen door conventionele nylons die de benen al versleten voordat zij werden aangetrokken. Toen werden de benen van de panty’s samengedrukt, in de taille en de enkel met een elastiekje vastgezet en als accessoire aan een paar sandalen vastgemaakt.

Tegen het midden van de twintigste eeuw, toen meer vrouwen naar de universiteit gingen en prominente posities kregen, werden de broekspijpen weggegooid. Om precies te zijn, de benen werden als mode-accessoire opgeborgen en waren niet bedoeld om te dragen. Vrouwen droegen in plaats daarvan een onderbroek die geen bandjes had om ze omhoog te houden. Tegen het midden van de twintigste eeuw, toen meer vrouwen naar de universiteit gingen en zich lieten opmerken door hun vrouwelijkheid, begonnen er producten voor vrouwelijke hygiëne op de markt te komen, en uiteindelijk begonnen fabrikanten van beenmode panty-benen te vervaardigen.

Maar beenmode was gewoon. Er was geen aantrekkingskracht voor beenmode in het begin van de twintigste eeuw. Maar met het verstrijken van de tijd veranderde het uiterlijk en de vorm van beenmode op subtiele wijze. Door een preciezere fabricage werden beenmode gemerkt voor gebruik met jurken zoals rokken en broeken. Zelfs fabrikanten van beenmode zijn begonnen met het maken van beenmode volgens de verschillende wensen van klanten.

Aan het eind van de twintigste eeuw kocht de beenmodegigant Hanes de productie van beenmode van Lightblue, Inc. En de inbindproducten werden gemaakt door Caterpillar. Het was in het jaar 1997 dat sokveters manueel werden gemaakt en werden gedragen door mannen, vrouwen en kinderen. En in het jaar 2005 werden 100% katoenen dijbeenveters, sokken, shorts en pantalons door computertechnologie gemaakt.microwave pantsOf lage taille shortsVrouwen droegen ze voor Inside references.orts en jeans worden ook vervaardigd door Caterpillar.BabylonJackets en jassen worden gemaakt doorWie beenmode vervaardigt moet worden overwogen bij het ontwerpen of vervaardigen van een kledingstuk, kledingaccessoire van welke soort dan ook.

Published
Categorized as fashion

Leave a comment

Your email address will not be published.